Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Vores succeshistorier

Wacker Neuson er aktiv over hele verden, i forskellige regioner, lande og kulturer og i forskellige brancher. Lige så mangfoldige som vores kunder er, lige så forskellige er deres opgaver og de krav, de stiller til Wacker Neuson. Vores succeshistorier kan illustrere, hvordan kunderne klarer de daglige udfordringer, og hvordan Wacker Neuson hjælper dem under mottoet "all it takes!".

Læs mere om vores succeshistorier verden over - "Wacker Neuson - all it takes!" fra kundernes synsvinkel.


Kina: Her bliver der sat pris på tysk ingeniørkunst

Den unge entreprenør Wang Wei har arbejdet i seks år i byggebranchen. Han købte sin første gravemaskine i september 2015. Det var model EZ17, den mindste zero tail-maskine, Wacker Neuson producerer.


"Vores Wacker Neuson forhandler forstår altid vores behov, han er pålidelig og finder altid en god løsning."

Klik nedenfor for at læse hele historien! »

 • Succeshistorie fra Kina

  Kunder og forhandlere i Shandong-provinsen, Kina

  I september 2015 købte Wang Wei sin første gravemaskine, en EZ17 fra Wacker Neuson, og startede sit eget entreprenørfirma. Maskinen har nu kørt i 1.700 timer og Wang Wei er stadigt meget tilfreds: "Jeg valgte EZ17, fordi den er stærk, hurtig og fleksibel, og fordi den arbejder effektivt, selvom pladsen er meget trang. Jeg kan derfor påtage mig en hvilken som helst opgave." Han tilføjer: "Prisen er noget højere, end hvad man skal betale for andre produkter. Men maskinernes kvalitet og effektivitet gør, at de er alle pengene værd."

  Wang Wei har også ros til forhandlerens service. "Jeg er meget tilfreds. Min salgspartner har medvirket til min succes." Det er Shandong Nuosen Machinery Co., der er eneforhandler af Wacker Neuson-gravemaskiner i Shandong-provinsen. "Det der overbeviste mig var Wacker Neuson's styrke inden for teknologi og konstruktion. Kombineret med produkternes høje kvalitet, giver det en stor konkurrencefordel," siger Li Chen, administrerende direktør for virksomheden. "Vi er også meget tilfredse med det løbende samarbejde. Træningsforløbene svarer til vores behov, og hvis der er problemer, bliver de hurtigt løst."

  Sun Hongye har arbejdet som teamleder for bystyret i Tianqiao's vej og anlægsafdeling i over ni år. Også han er kunde hos Wacker Neuson. Sun Jin Fu 's team på over 100 medarbejdere bruger Wacker Neuson's stampere, vibrationsplader og tromler under vedligeholdelsen af byens veje. Hans afdeling har brugt Wacker Neuson-materiel gennem de sidste fire år, og det har kunnet betale sig, særligt når arbejdspresset var stort. "Jeg valgte Wacker Neuson efter en sammenligning med mange andre produkter på markedet. Det var den høje kvalitet og pålideligheden, der overbeviste mig," forklarer Sun Jin Fu Men. "Vi er meget effektive nu og behøver ikke at stoppe arbejdet pga. maskinsammenbrud. Desuden er maskinerne meget nemme at betjene og vedligeholde, og de har en lang levetid."

  Wacker Neuson's kunder i Kina får, hvad de forventer af et tysk mærke: pålidelighed og kvalitet i både produkter og serviceydelser. Det gælder især den omfattende support fra Wacker Neuson og forhandlerne. "Det er altid kunderne, der er i centrum. Og kunderne kan kun levere deres opgaver til tiden og i den rigtige kvalitet, hvis vi reagerer hurtigt. Og det er altid vores målsætning," forklarer Gary Tian.


Tyskland: 0-emissionsprodukter til den olympiske svømmehal

KARL Gruppen har været kunde hos Wacker Neuson i mange år, og anvender i øjeblikket Wacker Neuson's 0-emissions-produkter under arbejdet med at restaurere den olympiske svømmehal i München.

"Alene den elektriske hjullæsser WL20e har givet en tidsbesparelse på 50 procent sammenlignet med manuel udførelse af samme arbejde."

Klik nedenfor for at læse hele historien! »

 • Succeshistorie fra Tyskland

  KARL-gruppen fra Innernzell

  Historien om KARL-gruppen startede i 1960erne med købet af en larvebånds-læssemaskine og en hydraulisk gravemaskine. Med hovedkvarter i Innernzell i Bayern er virksomheden idag en af de mest succesrige byggevirksomheder i Tyskland og er også aktiv på andre områder i hele Europa. Aktiviteterne er spredt på de fire divisioner byggeri, industri, energi og ejendomshandel. KARL-gruppen har været kunde hos Wacker Neuson gennem mange år. Der er én produktserie, der i sær har imponeret virksomhedens ledelse, nemlig Wacker Neuson's 0-emissionsserie. "Alene med den elektriske hjullæsser WL20e kan man opnå en tidsbesparelse på 50 procent i forhold til manuelt udført arbejde", forklarer Tamara Zettl, der er projektleder for restaureringen af den olympiske svømmehal i München - et nyt job for KARL-gruppen. De øvrige dele af bygningen skal holdes åbne og fungere, mens de to første afdelinger bliver restaureret, og det er en stor udfordring for alle involverede. Der er derfor brug for støjsvage og emissionsfrie maskiner. Wacker Neuson er den eneste producent, der kan tilbyde et alternativ, som hvad økonomisk effektivitet og brugerbeskyttelse angår, klart overgår manuelt arbejde, fordi maskinerne er fuldstændigt emissionsfri og støjdæmpede og derfor uden problemer kan anvendes i lukkede rum. "Den særlige udfordring i dette projekt er, at vi skal arbejde emissionsfrit og alligevel holde os inden for rammerne tidsmæssigt og omkostningsmæssigt", forklarer Tamara Zettl. Det gør Wacker Neuson's 0-emissions produkter perfekt egnede til opgaven. "Vi er virkeligt overraskede over de el-drevne maskiner, de har vist sig lige så effektive som de konventionelle maskiner. Desuden er betjeningen nem og intuitiv, så du kan begynde at arbejde med dem uden videre. Det bliver ikke helt let at få vores medarbejdere til at skifte maskiner igen."


Sydafrika: Det mest omkostningseffektive stykke materiel på markedet

Wacker Neuson Sydafrika har leveret flere end 55 maskiner til en stor kunde, Catmech, hvis ejer er yderst imponeret over materiellets pålidelighed, alsidighed og brugervenlighed.


"Wacker Neuson materiel er det bedste, mest omkostningseffektive materiel, jeg har haft, og leverandøren er virkeligt indstillet på at give os god service."

Klik nedenfor for at læse hele historien! »

 • Succeshistorie fra Sydafrika

  Det sydafrikanske udlejningsfirma for entreprenørmateriel Catmech

  Catmech hører hjemme i Gauteng i Sydafrika. Virksomheden startede i 1990 med maskinreparationer, men i dag er Catmech landets førende, når det gælder udlejning af entreprenørmateriel. "Vi besluttede at starte maskinudlejningen, da vi så, at der var et markedspotentiale for udlejning af kompakt-maskiner og 'light' materiel," forklarer Sean van Heerden, ejer af Catmech Plant & Services.

  Med byggebranchen som vigtigste marked, efterspørger Catmech's kunder hjullæssere, gravemaskiner, betonopbrydnings- og komprimeringsmaskiner.

  Sean besluttede at prøve Wacker Neuson produktlinje af, da han for nogle år siden blev opmærksom på deres produkter. "Mine kunder var i starten tilbageholdende over for de nye produkter, men da de først havde oplevet Wacker Neuson-maskinernes fleksibilitet og brugervenlighed, var de solgt!"

  Catmech har i dag en flåde på 55 Wacker Neuson-maskiner, herunder hjullæssere, gravemaskiner, stampere, vibrationsplader og tromler. "Wacker Neuson er parat til at gøre noget ekstra"

  Sean er særligt imponeret over de unikke funktioner, Wacker Neuson-materiel byder på, og han fremhæver særligt det enestående VDS (Vertical Digging System) på gravemaskiner. VDS gør gravemaskinerne endnu mere alsidige, og det kan give brugeren en betydelig tidsbesparelse, fordi det muliggør gradvis tiltning af maskinens overbygning med op til 15° for at kompensere for hældninger.

  Bortset fra, at Wacker Neuson-materiel aldrig bryder sammen og er let at vedligeholde, har virksomheden en glimrende eftersalgsservice og hurtig responstid for alle kunder, afslutter Sean. "Wacker Neuson er det bedste, mest omkostningseffektive materiel, jeg har haft, og leverandøren er virkeligt indstillet på at give os god service."


Tyskland: Produkter og service imponerer

Arthur Bogatzki GmbH & Co. KG er et anlægs-entreprenørselskab med hovedkvarter i Münster, Tyskland. Firmaet blev grundlagt af den unge vejingeniør Arthur Bogatzki i 1935. I dag er det tredje generation, der driver virksomheden.

"Der har - lige så længe jeg kan huske - altid været Wacker Neuson-maskiner i vores materielpark."


Klik nedenfor for at læse hele historien! »

 • Succeshistorie fra Tyskland

  Byggefirmaet Bogatzki, Münster, Tyskland

  Arthur Bogatzki GmbH & Co. KG er et anlægs-entreprenørselskab med hovedkvarter i Münster, Tyskland. Det blev grundlagt af den unge vejingeniør Arthur Bogatzki i 1935, og i dag videreføres virksomheden af familien Bogatzki i tredje generation. Virksomheden har altid brugt Wacker Neuson-produkter og sætter pris på deres fordele: "Mine medarbejdere er simpelthen glade for maskinerne. Tag vibrationsplader, f.eks. som arbejder på jord og fugtig jord, men også fungerer fint på grusoverflader", forklarer administrerende direktør Arthur Bogatzki. Men Arthur Bogatzki er ikke bare imponeret over produkterne, han er også imponeret over Wacker Neusons service og navnligt den lokale support. "Hvis der er problemer, er kundeservice der med det samme og tager hånd om dem. Det betyder, at medarbejderne faktisk altid er mere end glade for at arbejde med materiellet. Det er altid de maskiner, medarbejderne vælger først", forklarer Arthur Bogatzki. Virksomheden er specialiseret i vejbyggeri, men arbejder også inden for byggeri og anlæg af kanaler, et område, hvor virksomheden har stor erfaring. Derudover tilbyder virksomheden en bred vifte af ydelser fra rådgivning og planlægning til totalentrepriser inden for byggeri. Bogatzki koncentrerer sig konstant om at levere god kvalitet. Det klarer virksomheden i et perfekt samspil mellem mennesker og maskiner, et godt team og en blanding af moderne materiel og uforgængelige klassikere - begge dele noget, Wacker Neuson kan levere. Derfor er Wacker Neuson repræsenteret med flere end 20 produkter i Bogatzkis virksomhed, heriblandt stampere, vibrationsplader og gravemaskiner. De mange fordele har for nyligt fået virksomheden til at investere i Wacker Neuson's vibrationsplader med komprimeringskontrollen Compatec. Med Compatec kan operatøren på et intuitivt display se, hvornår der er komprimeret tilstrækkeligt. "Folk forstår, hvordan det virker, de forstår at bruge det. Maskinen er nem at betjene, og det lægger vi stor vægt på", forklarer Arthur Bogatzki. Bogatzki er åben for innovationer og har for nylig testet den nye Wacker Neuson-batteristamper AS50e på byggepladserne. Arthur Bogatzki opsummerer samarbejdet med Wacker Neuson sådan: "Der har - lige så længe jeg kan huske - altid været Wacker Neuson-maskiner i vores materielpark. Hvis det drejede sig om komprimering i udgravninger, var det altid "Wacker-stamperen", der blev brugt. Sådan har det altid været, og sådan er det stadig."


Indien: Pålidelig kvalitet og tysk ingeniørkunst

Sobha er en indisk virksomhed, der har været aktiv inden for bygge- og anlægsbranchen i mere end ti år og har flere end 3.000 fastansatte medarbejdere. Wacker Neuson-materiel - især fra den brede vifte af betonteknologi- og komprimeringsprodukter - er i sving dag ud og dag ind på Sobdah's byggepladser.


"Når man beslutter sig for Wacker Neuson-materiel, beslutter man sig også for produkter i høj tysk kvalitet. Og ikke kun det, også Wacker Neuson's service overbeviser med tysk pålidelighed."

Klik nedenfor for at læse hele historien! »

 • Succeshistorie fra Indien

  Pålidelig kvalitet og tysk ingeniørkunst"Når du beslutter dig for Wacker Neuson, beslutter du dig også for produkter i høj tysk kvalitet. Og ikke kun det. Også Wacker Neuson's service overbeviser med tysk pålidelighed", siger Vijainanand Subramanian, administrerende direktør for Sobha Ltd. Sobha er en indisk virksomhed, der har været aktiv inden for bygge- og anlægsbranchen i mere end ti år og har mere end 3.000 fastansatte medarbejdere. Mange af Wacker Neuson-produkter - især fra betonteknologi- og komprimeringsserierne er i brug på Sobha's byggepladser - dag ud og dag ind."Wacker Neuson's maskiner har gjort 'reparationsstop' til et låneord på vores byggepladser. Og hvis vi absolut skal have en ny maskine her og nu, eller hvis vi skal have en anden repareret, reagerer Wacker Neuson hurtigt", tilføjer Subramanian. Wacker Neuson leverer reservedelene omgående og har et veluddannet serviceteam, der også kommer ud til byggepladserne, og som vores medarbejdere altid kan få fat i.Wacker Neuson har i samarbejde med sine forhandlere etableret et omfattende salgs- og servicenetværk i Indien og er landsdækkende repræsenteret for sine kunder. "Når vi først har solgt ét produkt til en kunde, kan vi være sikre på at gøre flere forretninger med den kunde fremover", forklarer Ulhas Rao, der er administrerende direktør for Wacker Neuson-forhandlerne Powertools og Tackles i Bangalore. En af hans kunder, virksomheden Suvilar, har anvendt Wacker Neuson-maskiner lige fra starten og har nu mange af dem i brug på sine byggepladser. "De skaber stor værdi for virksomheden, for operatørerne og dermed også for kunderne", siger Shivakumar K R, vicedirektør i Suvilar.