Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Compatec fra Wacker Neuson: "Sparer meget tid og er virkelig pålidelig"

Virksomheden Matthäus Schmid Bauunternehmen i nærheden af Ulm i Tyskland er en mellemstor virksomhed, der ejes af familien i anden generation. Virksomheden udvider hele tiden sin maskinpark og har i den forbindelse i årevis sat sin lid til Wacker Neusons udstyr. Den seneste erhvervelse består af tre DPU 6555Hec-pladevibratorer med komprimeringskontrollen Compatec.

Virksomheden Matthäus Schmid Bauunternehmen tilbyder en lang række tjenesteydelser, der ikke kun omfatter traditionelle bygge- og anlægsarbejder, men også specielle konstruktioner i træ og stål samt brobygning og totalentrepriser. Virksomhedens har seneste anskaffet tre DPU 6555Hec fra Wacker Neuson. Frem/bak pladevibratorerne med en centrifugalkraft på 65 kN er forsynet med komprimeringskontrollen Compatec . Operatøren orienteres om, hvordan komprimeringen skrider frem, via et lampedisplay med otte LED’er. Desuden har den endnu en funktion, nemlig overbelastningsdisplayet, der viser, hvis enheden anvendes på for hård jord. Operatøren får besked om dette ved, at alle otte LED’er blinker hurtigt.

Andree Albrecht, leder af anlægsafdelingen hos Matthäus Schmid, fortæller: ”Komprimeringskontrollens display sparer meget tid hos os, når der arbejdes på byggepladser. Under arbejdet får operatøren oplysninger om komprimeringsstatus for jorden via det tydelige og let forståelige display. På den ene side sparer vi tid, da vi undgår unødvendige overkørsler, og på den anden side er kvaliteten af komprimeringen på hele arealet højere og mere ensartet lige fra begyndelsen.”

Løsningen fra Wacker Neuson adskiller sig fra alle andre systemer på markedet. Compatec er konstrueret som en kompakt og helt indkapslet enhed, hvis føler er fastgjort på maskinens overdel. Det betyder, at der ikke løber en følsom signalledning fra under- til overdel – mellem føleren og evalueringsenheden. Dermed arbejder systemet meget pålideligt og fejlfrit, udstyret holder længere, og risikoen for skader reduceres. Det er let at eftermontere Compatec på alle DPU 6555He fra modelgeneration 2011 og frem. Fra april 2014 kan komprimeringskontrollen desuden fås til pladevibratorerne DPU 5545He og DPU 4545He.