Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

(copy 1)

Compatec – den pålidelige komprimeringskontrol

(copy 2)

Hvis man kun arbejder lejlighedsvist med pladevibratorer, kan det være svært at vurdere, hvornår jorden er komprimeret tilstrækkeligt. Compatec er den perfekte løsning til at undgå unødvendige overkørsler eller overkomprimering og overbelastning Med komprimeringskontrollen kan det relative komprimering måles pålideligt. Displayet er nemt at forstå og er placeret komfortabelt inden for operatørens synsfelt, også når han ser på jorden, der skal komprimeres.

 

Ekstremt robust og pålidelig.

Compatec fra Wacker Neuson er den eneste komprimeingskontrol på markedet, hvor sensoren er monteret på maskinens overdel. Fordelen: Ingen signalledning med risiko for defekter fra sensoren til evalueringsenheden, da alle komponenter er indkapslet i en enkelt enhed. Desuden er den på dette sted beskyttet mod kraftige vibrationer og stenslag. Dermed er Compatec fra Wacker Neuson ekstremt pålidelig.

(copy 3)

(copy 4)

 

Nem eftermontering Komprimeringskontrollen Compatec er nem at eftermontere på pladevibratorerne DPU 6555, DPU 5545 og DPU 4545. Dette gælder for alle modeller, der er produceret siden 2011. Du er velkommen til at kontakte din Wacker Neuson-forhandler.

 

 

 

(copy 5)

Hør mere om Compatec i vores video:

(copy 7)

Vises altid: Otte LED-lamper viser operatøren det relative komprimeringsfremskridt. Hvis ikke displayet viser yderligere fremskridt, er den maksimalt opnåelige jordkomprimering nået. Særligt praktisk: LED’erne tilpasses til lyset i omgivelserne, så Compatec også fungerer i kraftigt sollys.

(copy 8)

Komprimeringskontrollen Compatec tilbyder følgende:

  • Funktionstest ved tænding
  • Komprimeringsdisplay, der er nemt at aflæse med otte indikatorfelter,
  • Overbelastningsalarm, så overkomprimering undgås, og udstyret beskyttes mod skader.
  • Tilpasning af lysstyrken til omgivelserne.

(copy 9)

Compatec fås til følgende maskiner: 

(copy 10)

(copy 11)

(copy 12)

(copy 13)

(copy 14)

(copy 15)

(copy 16)

(copy 17)