Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Entreprenørvirksomheden Pöttinger arbejder med Wacker Neusons stavvibratorer

Entreprenørvirksomheden Pöttinger er involveret i byggeriet af "Parkside Leopold" – et kæmpestort boligkompleks på Leopoldstraße 250. Fundamentet består af perfekt komprimeret beton udført med Wacker Neusons materiel.

Pöttinger bygger 11 fleretagers boligblokke med 174 nøglefærdige lejligheder i "Parkside Leopold". Det er kun højtydende stavvibratorer, der kan klare de store mængder beton. Wacker Neuson er en pålidelig partner til dette.

Alene til loftet til en syvendedel af den underjordiske garage til bare en af boligblokkene skal der anvendes 275 kubikmeter beton. Det betyder, at Wacker Neusons stavvibratorer anvendes konstant ,og der stilles meget høje krav til dem. Gennem en 63 m lang fleksibel slange leveres betonen fra betonpumpen direkte i forskallingen, hvor det straks komprimeres af komprimeringsteamet. Tiden tillader ikke defekt udstyr. Komprimeringen skal udføres straks.

Når det drejer sig om pålidelig betonkomprimering, er Wacker Neusons IREN- og IRFU-stavvibratorer de perfekte partnere. Deres mest overbevisende funktion er de højtydende elmotorer med stabile omdrejningstal. Wacker Neuson har udviklet dem speciel til hårde opgaver med våd beton. "På denne type byggepladser anvendes stavvibratorer konstant. De kan kun være til nytte for os, hvis de kan klare denne belastning,” siger Mario Schneider, Pöttingers byggeleder.

Det er ikke noget problem for Wacker Neuson. Alle Wacker Neusons stavvibratorer yder en fremragende komprimering, de er meget robuste og har en meget langt levetid. IREN-modellerne behøver en omformer for at kunne anvendes, som f.eks. Wacker Neusons KTU 2 med dens praktiske kabeltromle og 25-m strømkabel. IRFU-modellerne leveres med indbygget omformer og kan let og hurtigt sluttes til den enfasede strømforsyning. Den forseglede elektronik i omformerens hus gør dem vedligeholdelsesfrie.
Det giver ingen problemer at anvende dem med generatorer og ustabile indgangsspændinger.

"Vi anvender forskellige typer stavvibratorer på vores byggepladser – med og uden omformer,” forklarer Mario Schneider. "Det gør os fleksible, og vi kan om nødvendigt begynde komprimeringen straks uden omformer, når betonen ankommer. Størstedelen af vores stavvibratorer er IREN-modeller."

Ca. 100 medarbejdere hos Pöttinger og virksomhedens partnere arbejder på denne store byggeplads i Schwabing ved München. Sammen med mange typer af Wacker Neusons materiel sikrer de, at byggeprojektet skrider frem uden problemer. De udgør et veletableret, pålideligt team med et klart formål: førsteklasses betonkomprimering.