Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Meget fleksible og effektive entreprenørmaskiner og udstyr til jernbaner og spor

(copy 2)

Når det drejer sig om sporlægning, er præcision og hastighed afgørende. Arbejde på spor skal udføres hurtigt og effektivt. Spor, sveller og ballast skal ikke kun anbringes nøjagtigt, men også vedligeholdes og udskiftes regelmæssigt. Når alt kommer til alt, er sporene grundlaget for vores jernbanetrafik, og de udsættes konstant for belastninger.

Wacker Neuson udmærker sig her ved at være en pålidelig og professionel partner til jernbanebyggeri: Virksomhedens produktsortiment strækker sig fra benzindrevne hamre, der er specielt udviklet til sporlægning, belysningssystemer med passende generatorer til natbyggepladser og pladevibratorer til små gravemaskiner, hjullæssere samt dumpere på bånd, der effektivt understøtter alt arbejde på sporet med velkendt holdbarhed og robusthed.

(copy 3)

Læs mere om, hvordan du kan anvende vores udstyr i din branche! 

Gå til anvendelsesrapporterne »


(copy 4)

Wacker Neuson 8003 railway

(copy 5)

To-vejs gravemaskine til fleksibel anvendelse på sporsystemer

 

Ved hjælp af en intelligent plug-in-løsning er det muligt at montere et intelligent skinnekøresystem på den tids-testede og velafprøvede kompakte gravemaskine 8003, der kan styres via gravemaskinens hydrauliske kredsløb uden ydelsestab.  To-vejs gravemaskinen 8003 railway er velegnet til en lang række banearbejder, for eksempel, arbejde på baneskråning og banket eller vedligeholdelse af sporsystemer. Larvebåndet sikrer optimal præstation i terrænet ved siden af sporet, og takket være dens kompakte mål og høje stabilitet kan den anvendes fleksibelt.

 

 

 

 

(copy 7)

(copy 8)


(copy 9)

Her kan du se vores video om sporlægning

(copy 10)

Specialister i sporlægning

Wacker Neusons benzinhamre egner sig perfekt til anvendelse inden for sporlægning - især når det drejer sig om vedligeholdelse af skinnenettet. Der skal kun anvendes begrænset kraft ved understopning af sveller, da skærverne ikke må blive beskadiget under understopningen. Alligevel kræves der et vist antal slag for at opnå en perfekt komprimering af ballasten. Se her, hvor godt resultatet bliver med Wacker Neusons benzindrevne hammer.