Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Wacker Neuson-batteridrevne stampere med længere driftstid

Wacker Neuson har givet de batteri-drevne stampere AS50e og AS30e 50 procent længere driftstid. De anvendte battericeller er konstrueret med den nyeste teknologi. Men når det gælder praktisk brug af stamperne, er der ikke ændret noget. Kunderne kan uden problemer skifte til det nye batteri og arbejde videre med deres AS30e og AS50e stampere som sædvanligt.

Wacker Neuson-batteridrevne stampere med længere driftstid

De batteridrevne stampere fås i to versioner: Den lille model AS30e er en specialstamper til komprimering af rørgrave. Den batteridrevne stamper AS50e kan anvendes til alle typiske stamperopgaver. På begge modeller kan batteriet afmonteres uden brug af værktøj, så det med få greb kan udskiftes med et opladet batteri. Batteriernes kapacitet er forøget med 600 watttimer til 1000 wattimer, og det har givet batteristamperne længere driftstid. Det har givet 50 procent længere driftstid, dvs. 30 minutter mere med den store AS50e-model og 45 minutter med den mindre AS30e. De kunder, der allerede har en batteridrevet stamper, kan uden problemer skifte til de nye batterityper. Designet, tilslutningerne og betjeningen er uændret. Man kan også fortsat bruge de eksisterende opladere.

Wacker Neusons batteri er specielt konstrueret til brug i vibrationsmaskiner og udmærker sig ikke bare med deres nu forlængede driftstid men også med stor robusthed og sikkerhed. Lithium-ion batteriet er konstrueret til det hårde arbejde på byggepladserne, og det holder en konstant effekt under hele afladningen. Det betyder ensartet komprimeringsydelse fra første til sidste arbejdsminut. Sliddet på stamperne bliver minimeret af et aktivt kølesystem, der fungerer både under drift og opladning. Det robuste batter klarer nemt ekstreme temperaturer på fra -10 til +50 °C. De batteridrevne stamperes komprimeringsydelse svarer til de gennemprøvede Wacker Neuson to-taktsstampere i samme klasse.

55 procent besparelse
Da begge modeller - takket være elektromotoren og batteriet - arbejder helt uden emissioner, overholder de uden problemer de skrappeste krav, f.eks. for byggepladser i bykerner eller arbejde i udgravninger. Hertil kommer de lave driftsomkostninger, da elektromotoren er helt vedligeholdelsesfri. Man sparer altså de udgifter der typisk er til vedligeholdelse af stampere med forbrændingsmotorer, dvs. til luftfiltre, tændrør og karburator. Energiomkostningerne er også betydeligt lavere: Elektricitet som strømkilde nedbringer omkostningerne med omkring 55 procent. Derudover er akkustamperen betjeningsvenlig og let at håndtere. Batterier og opladere er designet, så de passer til alle stamper-modeller.