Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Legende let: Maskiner arbejder på en ny legeplads i Hamburg i Tyskland

Gammelt bliver til nyt – for at gøre plads til nye legeredskaber fik virksomheden Hohenberg opgaven med at nedbryde den eksisterende legeplads i et kvarter i Hamburg-Osdorf i Tyskland.

3000 m², 15 personer og en gravemaskine på 5 ton: Det er de vigtigste data for det ambitiøse ombygningsprojekt hos ASKÖ Trendsport, en cykelklub med mere end 80 medlemmer, der har specialiseret sig i BMX og MTB. Et entusiastisk medlem siger: ”I 2011 var det igen tid til at vove en større ombygning. Wacker Neusons gravemaskine hjalp virkelig vores cyklister med dette projekt. Den meget kompakte 50Z3 gjorde det muligt for os at arbejde mellem de allerede anlagte ”lines” uden at ødelægge noget. Flytning af jord og komprimeringen blev legende let, selv om ingen af cyklisterne eller "byggerne" havde erfaring med entreprenørmaskiner. Betjeningen er meget intuitiv."

Verdenskendt område
For 11 år siden begyndte medlemmerne af ASKÖ Trendsport at skabe de såkaldte ”dirt jumps” på den oprindelige racerbane, bygget i 1983. I løbet af årene er der blevet bygget mange ”trails”, der er meget anerkendte af cykelentusiaster verden over. Området fik sit navn primært på grund af den årligt tilbagevendende, internationale konkurrence "adidas eyewear - Austrian King of Dirt".

Kompakt gravemaskine 50Z3
Wacker Neusons kompakte gravemaskine 50Z3 har gjort mange unge sportsfolk glade: Med dens store, støjsvage motor, dens manøvredygtighed, det gode udsyn hele vejen rundt og den komfortable kabine viste den sig at være det perfekte redskab til dette projekt. Takket være dens "Zero Tail” lever 50Z3 mere end op til ordet "kompakt".

Designprincippet bag "Zero Tail" åbner helt nye muligheder: Motoren er monteret i siden. Tanke og ventilstyreblok befinder sig bagpå. Det muliggjorde en konstruktion uden udhæng bagtil og samtidig med en meget rummelig kabine. Det skaber et komfortabelt arbejdsmiljø for operatøren og modvirker træhed.

Wacker Neusons serie af gravemaskiner omfatter 16 gravemaskinemodeller med driftsvægte på mellem 800 kg og 14 ton. Maskinerne er fremstillet i vores fabrik i Linz i Østrig, hvor vi foruden gravemaskiner også producerer dumpere og minilæssere. Maskinerne markedsføres i Østrig af Wacker Neusons distributionsvirksomhed i Wien, der driver i alt syv servicepunkter til salg, service og udlejning.