Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Fantastisk præstation hele vejen: Wacker Neusons pladevibrator udsættes for holdbarhedstest

Virksomheder inden for den grønne sektor skal håndtere mange forskellige opgaver, lige fra skabelsen af grønne områder til planlægning, design og vedligeholdelse af udendørsarealer. Gilli Garten AG i Rotkreuz i Schweiz er ingen undtagelse. Denne virksomhed, der arbejder med have, park og landskab har vundet en kontrakt om at skabe hele det grønne område omkring farmaceut- og diagnostikvirksomheden Roche.

Til komprimeringen af en så stor overflade anvendte Gilli Garten Wacker Neusons fjernstyrede DPU 130-pladevibrator. DPU 130 er let at styre takket være det nye hydrauliske styresystem, der gør det muligt at komme omkring hjørner samt udføre komprimering på stedet. Den kontinuerlige hastighedsindstilling gør den til en virkelig alsidig maskine, der er let at betjene. DPU 130 fjernstyres. Dens nærhedsregistrering sikrer, at vibratorpladen automatisk stopper, hvis maskinen er mindre end 2 meter fra operatøren. Den er meget sikker, let at betjene og har lave emissioner. 

”DPU 130 imponerede os virkelig på Öga, der er en fagmesse for den grønne sektor i Schweiz,” fortæller Joe Gilli, professionel gartner og administrerende direktør for Gilli Garten AG. “Den er let at betjene og yder uden problemer samme effekt som en stor tromle. Den er den ideelle løsning til effektiv og let komprimering af store arealer. Vores plade har været i aktion hver dag i de sidste syv måneder – og den svigter aldrig.” Takket være dens kompakte mål er Wacker Neusons DPU 130 let at transportere, hvilket gør den til et meget fleksibelt redskab. 

Gilli Garten AG har 40 medarbejdere, der udfører have- og landskabspleje i og omkring Luzern og Zürich.   Virksomheden har været kunde hos Wacker Neuson i mange år og er entusiastisk om den service og produktkvalitet, som Wacker Neuson yder. “Vores første Wacker Neuson-maskine var en stamper. Det viste sig kun at være begyndelsen. Vi anskaffer nu alt vores komprimeringsudstyr gennem Wacker Neuson,” forklarer Joe Gilli.   “Vi sætter pris på det professionelle forhold, vi har til Wacker Neusons salgsrådgiver, Marco Grau, på servicecenteret i Root. Hvis en maskine ikke kan købes til umiddelbar levering, kan vi altid leje det udstyr, vi har brug for, indtil vores ordre er klar. Den kendsgerning, at servicecenteret er lige rundt om hjørnet i Root, gør det endnu lettere – en af de store fordele ved Wacker Neuson,” afslutter Joe Gilli.  

Wacker Neusons schweiziske datterselskab har et omfattende netværk med 10 salgs- og servicecentre i hele Schweiz, hvilket sikrer, at virksomheden aldrig er langt fra sine kunder og altid kan levere optimal support.