Main Navigation
Main Content

APS og BPS vores to nye serier af pladevibratorer.

Stort udvalg til optimal komprimeringsydelse.

Arbejdet skal udføres hurtigt, mens asfalten stadig er varm. Der er her, du har brug for en effektiv pladevibrator, du kan stole på. Begge vores nye serier af fremadgående pladevibrator med frontmonterede vibratorer er udviklet til dette formål: APS-serien med elektrisk drev og BPS-serien med konventionelt drev.

Disse pladevibratorer kan naturligvis også anvendes til andet typisk komprimeringsarbejde som f.eks. klassisk jordkomprimering.

Oplev selv de mange fordele:

Mange tilgængelige versioner

Eldrevet eller benzindrevet? Med eller uden vandtank? Centrifugalkraft på 10, 11 eller 13 kilonewton? I begge serier kan der vælges mellem forskellige versioner. Vores APS- og BPS-serier egner sig derfor til mange forskellige komprimeringsopgaver!

Nemme at styre

Med de nye vibrationsplader er det utroligt nemt at dreje og manurerer manuelt. Dette er særligt ved asfaltkomprimering en stor fordel, da der kan fremstilles særligt glatte overflader uden aftryk.

Ekstremt lave hånd-arm vibrationer (HAV)

Både APS- og BPS-serien har ekstremt lave hånd-arm-vibrationer (HAV) på mindre end 5 m/s². Dermed kan operatøren arbejde under komfortable forhold i lang tid.

E-pladen er vedligeholdelsesfri

APS-serien betjenes med vores kraftfulde genopladelige lithium-ion-batteri. Du trykker bare på en knap, og så går pladen i gang - også ved lave temperaturer og i større højder. Foruden vores e-plader tilbyder vi også mange andre zero emission-maskiner og -udstyr www.wackerneuson.com/zeroemission.

Vandtank, der er nem at fylde

Vandtanken med det hængslede låg er fastgjort sikkert på pladevibratorerne, så den ikke kan tabes. Sprinklersystemet er meget effektiv, og der skal ikke påfyldes ofte. Og når der skal, går det stærkt - som ved et pitstop.

Praktisk tilbehør

Med hjulsættet, der nemt kan monteres, kan pladevibratorerne transporteres hurtigt og nemt til det næste arbejdssted. Vejbelægningsmåtten er perfekt egnet til vibration af vejbelægningsoverflader, da den beskytter det følsomme underlag optimalt.


Formular til forespørgsel om produkter:

mandatory
* obligatoriske felter
Address 1
Address 2
Your inquiry:
Submit
*obligatoriske felter