Main Navigation
Main Content

Ekspertise

Som producent er vi i besiddelse af omfattende knowhow hos Wacker Neuson. Her giver vores eksperter en indsigt i deres arbejde, du vil høre mere om specialudviklinger, teknologier og innovationer og modtage råd om, hvordan du kan forbedre brugen af vores maskiner og udstyr.


Kompetencecenter for gravemaskiner

Wacker Neusons succeshistorie med gravemaskiner begyndte i Østrig i 1981. På udviklings- og produktionscentret i Hörsching nær Linz skabes der gravemaskiner og dumpere til markederne verden over.

Klik her for at lære mere

Tre spørgsmål om ...

 … design og udvikling af den batteridrevne stamper til Michael Steffen, leder af elektrisk teknologi og elektronik til entreprenørudstyr hos Wacker Neuson.

Læs hele interviewet

Interview med Andreas Gstöttenbauer om…

… Wacker Neusons gravemaskiner. Hvad der gør dem til noget særligt, samt hvilke nye innovationer og yderligere udviklinger, der venter fremover.

Læs hele interviewet

Interview med Markus Martin om betonløsninger

Den administrerende direktør for enheden for betonløsninger forklarer, hvordan kunderne kan drage fordel af hans teams ekspertise og Wacker Neusons globale salgsstruktur, når det drejer sig om komplekse betonprojekter.

Klik her for at læse interviewet

Interview med administrerende direktør Martin Lehner om innovation

Martin Lehner taler om, hvad innovation betyder for virksomheden, og hvilke emner, der er de vigtigste for fremtidens produktudvikling.
Her kan du læse hele interviewet

Innovation som tradition

For mere end 80 år siden lykkedes det Hermann Wacker at opfinde en innovation, der lige siden har haft betydning for byggepladserne verden over: stamperen. Og allerede dengang stod kunden i centrum af udviklingen. Og det har ikke ændret sig det mindste indtil i dag. Wacker Neuson har en ambition om at udvikle innovative produkter, der skaber en reel merværdi for kunderne og gør deres arbejdsprocesser mere effektive.
Klik her for at lære mere

Sådan revolutionerede vi en hel branche

Den første elektriske stamper blev opfundet i 1930 af Hermann Wacker - og var med til at revolutionere en hel industri. I dag kan vi tilbyde den rigtige model til en hvilken som helst anvendelse.
Læs mere

Interview med Roland Gmainer

Leder af Corporate Lean Management i Wacker Neuson-koncernen, sikrer den forsatte udvikling af et ensartet ”lean management”-system i alle koncernens driftssteder.
Her kan du læse hele interviewet

Tre spørgsmål om ...

Alle taler om emissionsfrie anvendelser, et emne, der også påvirker produkterne fra Wacker Neuson. Vi har udviklet en løsning til vores kunder, som ingen anden producent tilbyder i denne form – dual power. Hvorfor vi vælger en ekstern enhed til det elektrohydrauliske drev, hvilke andre aspekter der blev fokuseret på i udviklingsfasen, og hvordan udlejningsfirmaer kan have fordel af dual power: Alt det kan du læse mere om
her med blot et enkelt klik

VDS - Vertical Digging System:

Udviklingen af en „skæv“ idé

VDS-systemet (Vertical Digging System) er en ”skæv” idé fra Wacker Neuson, der nu har vist sit værd i mere end 20 år.

Læs mere om VDS