Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Fint afstemt produktsortiment fra opfinderen af stamperen

Den første elektriske stamper blev opfundet i 1930 af Hermann Wacker - og var med til at revolutionere en hel industri. Wacker Neuson er i dag stadig førende inden for komprimering, og ca. halvdelen af alle de stampere, der anvendes på byggepladser rundt omkring i verden stammer fra Wacker Neuson.

Som førende inden for innovationer og teknologier for komprimeringsteknologi har Wacker Neuson levet op til kravet om løbende at forbedre kundeprocesser med produkter og tjenester, mens der tages hensyn til de praktiske behov. Dette ses ved den omfattende stamperserie, der tilbyder den rigtige model til enhver opgave.

Totakts-stamperne i i-serien har to separate tanke til henholdsvis brændstof og totaktsolie. Dette betyder, at forblanding ikke er nødvendigt, hvilket sparer tid under brug og sikrer det mest effektive forhold mellem brændstof og olie, der hidtil er set.

Firetakts-stamperne fra Wacker Neuson er kendetegnet ved deres kompakte konstruktion og fremragende ydeevne. Firetakts-stamperne fås også med en Honda-motor. Dieselstamperen fra Wacker Neuson egner sig til komprimering af både sammenhængende, blandet og ikke-sammenhængende jord og er særligt brændstofeffektiv under arbejdet.

Den rigtige model til enhver opgave

Wacker Neuson er den eneste producent på markedet, der tilbyder benzinstampere med totaktsmotor. Totaktsstamperne drives af en WM 80-motor, som er udviklet af Wacker Neuson, og som er udstyret med en katalysator, og ligger et godt stykke under alle aktuelle og i fremtiden kendte emissionsgrænser.


Batteridrevne stampere AS50e og AS30e – arbejder fuldstændig emissionsfrit

De batteridrevne stampere AS30e og AS50e kan anvendes til komprimeringsarbejde uden udstødningsemissioner og har samtidig en ydeevne, der svarer til de benzindrevne stampere fra samme klasse. De batteridrevne stampere imponerer

med betydeligt lavere driftsomkostninger end stampere med forbrændingsmotor, fraværet af udstødningsemissioner og betydeligt lavere støjemissioner og hånd-arm-vibrationer, der opnås gennem en ny håndtagsaffjedring.

Batteriet kan fjernes og kan oplades ved hjælp af en batterioplader i standardstikdåser. Batterier og batteriopladere er konstrueret således, at de kan anvendes uafhængigt af modellen.

 
 
Emissioner
 
 

Lavere driftsomkostninger*
 

<br/>

<br/>

 

(sammenlignet med en stamper med forbrændingsmotor)