Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Innovation som tradition

For mere end 80 år siden lykkedes det Hermann Wacker at opfinde en innovation, der lige siden har haft betydning for byggepladserne verden over: stamperen.

Og allerede dengang stod kunden i centrum for udviklingsarbejdet. Og det har ikke ændret sig det mindste indtil i dag. Wacker Neuson har en ambition om at udvikle innovative produkter, der skaber en reel merværdi for kunderne og gør deres arbejdsprocesser mere effektive.

Innovation har derfor en lang tradition hos Wacker Neuson og er grunden til succeshistorien fra de sidste mere end 160 år. Hele virksomhedskulturen og -udviklingen er kendetegnet ved en innovationsånd, der er mærkbar i hele koncernen. De vigtigste kriterier er altid sikkerhed, økonomisk effektivitet, komfort og miljøvenlighed.

Aktiv påvirkning af fremtiden

Ligesom Wacker Neuson har udformet og ændret byggeindustrien i fortiden, er det også vigtigt for virksomheden i dag at udforme fremtiden og yde innovative bidrag.

Medarbejderne hos Wacker Neuson beskæftiger sig eksempelvis med emner som energieffektivitet, alternative drev, førerassistentsystemer og ”internet of things,” der har som mål at skabe en tættere forbindelse mellem den reale og den digitale verden. ”Medarbejdere” refererer her til de enkelte individer i virksomheden. Hver enkelt medarbejder kan lægge sine egne idéer frem og stille sin viden til rådighed, for Wacker Neuson bakker op om initiativer.