Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Tre spørgsmål om ...

 ... kvaliteter og videreudvikling af Wacker Neuson gravemaskiner. Andreas Gstöttenbauer har arbejdet for Wacker Neuson i 10 år og er ansvarlig for produktstyring i Hörsching-afdelingen nær Linz. Ud over gravemaskinerne på hjul er han også ansvarlig for holdene, der arbejder med gravemaskiner på bånd, tilbehør, hjuldumpere og bånddumpere.

Hvad er det særlige ved en Wacker Neuson gravemaskine?

Vi vil gerne skabe klare fordele for målgruppen for hver maskine. Det er vigtigt at vide, at der ikke findes en "universel maskine" for alle kunder, sektorer, anvendelsesområder eller lande. Der er imidlertid aspekter, der altid spiller en rolle: Vi lægger altid vægt på ydeevne. Komfort og ergonomi er også højt på dagsordenen. Hertil kommer, at lave vedligeholdelsesomkostninger også er et væsentligt aspekt. Kvalitet er ekstremt vigtigt: Vi bruger komponenter af høj kvalitet og holder konstant øje med kvalitetskrav fra vores kunder. Naturligvis udnytter en Wacker Neuson gravemaskine også nye innovationer, som det ses med løsninger som VDS eller dual power.

Hvilke nye idéer og videreudviklinger er på tegnebrættet?

I begyndelsen af ​​2018 lancerer vi to nye gravemaskiner i 3,5 ton klassen, hvor vi introducerer betydelige videreudviklinger på eksisterende og velkendte områder. De nye modeller er præget af hurtigere arbejdscyklusser, lave vedligeholdelsesomkostninger og øget komfort - for blot at nævne nogle få punkter. Modellerne i 5 og 6 ton-klassen, som vi har udviklet specielt til det kinesiske marked, er yderst spændende og udfordrende. Kravene her adskiller sig tydeligt fra kravene i Europa eller USA. Disse maskiner vil blive produceret på vores nye fabrik i Pinghu, tæt på Shanghai. Den europæiske udstødningsklasse 5, som træder i kraft i 2019, optager os naturligvis og beslaglægger mange ressourcer.

"Elektrificering vil også fortsætte med at gå fremad. Vi styrker vores viden og vores position i dette segment alvorligt."

Andreas Gstöttenbauer, produktleder i Hörsching-afdelingen nær Linz

Hvordan kommer fremtidens gravemaskine til at se ud?

I de mindre maskiner vil elektronikken - med alle dens fordele og ulemper - spille en større rolle, hvad enten det drejer sig om elektronisk styrede motorer, telematik eller automatiserede processer og bevægelser. Elektrificering vil også fortsat gå fremad. Vi styrker vores viden og vores position væsentligt i dette segment. Efter min mening vil dieselmotoren dog være hos os i lang tid endnu.