Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

3 spørgsmål om betonspecialister til Markus Martin, administrerende direktør i Wacker Neuson Betonløsninger

Hvordan kan kunderne drage nytte af Wacker Neuson's ekspertise inden for beton?

Vores kunder nyder godt af vores unikke position på markedet: Wacker Neuson's globale salgs- og serviceorganisation, kendskabet til de førende betonprodukter og et fokuseret team af specialister med solid beton-ekspertise. Med denne kombination kan vi hjælpe kunderne hele vejen fra planlægningsfasen til projektets gennemførelse og hjælpe dem til at udføre deres projekt med succes. Wacker Neuson's betonløsninger har beskæftiget sig med rådgivning om produkter til industriel betonkomprimering gennem mange år. Vores team har stor ekspertise på det område og med de tilknyttede kunde- og opgaveprocedurer. Desuden sætter vi hele vores internationale erhvervs- og projekterfaring ind på de enkelte opgaver.

"Vores kunder drager fordel af en unik position på markedet"

Markus Martin, administrerende direktør i Wacker Neuson's betonløsninger

[Translate to Danish:] Markus Martin, Managing Director of Wacker Neuson Concrete Solutions

Hvor internationalt etableret er teamet?

Som rådgivnings- og løsningsspecialister ser vi os selv som partnere for den internationale betonelement-industri. Som et ekspertisecenter på betonområdet er vi Wacker Neuson's kontaktpartner i alle spørgsmål angående beton. Vores team bliver kontaktet jævnligt internationalt og tager sig af forespørgsler fra Wacker Neuson-kolleger rundt om i verden. Hvis det er nødvendigt, kan vi sende vores specialister ud som støtte til salgsteams i hele verden. Vi har for nylig med stor succes deltaget i projekter i bl.a. Thailand, Qatar, Indonesien og Chile .

Hvilke kundegrupper henvender I jer til bortset fra betonelement-industrien?

Udover anlæg til fremstilling af betonelementer yder vi også støtte til vanskelige in-situ betonprojekter, større anlægsprojekter, overfladebeton, tunnelbyggeri og broprojekter. Derudover tilbyder vi vibrationsløsninger med formvibratorer til logistik- og forsyningsfaciliteter tæt på brugsstedet, dvs.. til at løsne, fordele og og transportere materialer som grus og cement i siloer, transportrender og på transportbånd.