Main Navigation
Main Content

Wacker Neuson – all it takes!

I tæt samarbejde med vores kunder tilbyder vi produkter og tjenester, der overgår kundernes høje standarder og opfylder deres forskellige krav, mens deres kapaciteter forbedres. Vores kunders tillid til os giver os motivation til at yde vores bedste, idet vi stræber efter at opnå ægte innovation og højeste kvalitet. Vi bestræber os på at være en pålidelig partner, der med engagement hjælper sine kunder til at opnå succes.

Wacker Neuson-universet

Wacker Neuson er aktiv over hele verden, i mange forskellige regioner, lande og kulturer og i forskellige brancher. Vores kunder er vidt forskellige, og det samme er deres anvendelser og de krav, de stiller til Wacker Neuson. Vores historie viser, hvordan vores kunder håndterer deres daglige udfordringer, og hvordan Wacker Neuson støtter dem efter sloganet "all it takes!". ”Wacker Neuson - all it takes!" set fra vores kunders perspektiv.
Klik her for at læse succeshistorierne

Innovative løsninger til dine udfordringer

Vi arbejder uafbrudt på at gøre din arbejdsdag nemmere med vores innovationer. I den forbindelse sætter vi fokus på dine praktiske udfordringer og udvikler idéer som fx VDS-systemet (Vertical Digging System), der justerer den drejende overbygning på vores kompakte gravemaskiner ved knaptryk, hvis du arbejder på skråninger En anden nyskabelse er den infrarøde fjernbetjening til råjordstromler med vibrator og pladevibratoren DPU130, der anvender en sigtelinjestyreenhed for at sikre et højt sikkerhedsniveau for operatør og omgivelser. Endvidere findes der dual power-udførelsen til vores mini-gravemaskine 803, der ved behov omdanner dieselgravemaskinen til en maskine til emissionsfrit indendørs arbejde.

Du finder flere innovative løsninger her

Originaldele til en lang maskinlevetid

Tid er penge. Derfor begrænses nedetiderne til et minimum med vores originaldele af førsteklasses kvalitet, den viden og ekspertise, vores salgs- og servicepartnere besidder, og den store tilgængelighed af reservedele. Vores originaldele garanterer optimal funktionsevne og en bæredygtig værdibevarelse af din maskine. Vi kontrollerer kvalitet og pasningsnøjagtighed, så du kan have fuld tillid til delene uden forbehold i enhver situation.

Læs mere her

Wacker Neuson - en ideel kombination til det latinamerikanske marked

Mærket Wacker Neuson er repræsenteret verden over, i forskellige regioner, lande, kulturer og brancher. Kundernes anvendelser og krav til et partnerskab med Wacker Neuson er lige så forskellige som kunderne selv. Her kan du læse, hvordan Wacker Neuson hjælper kunderne med at klare hverdagens udfordringer. Hugo Arce, regional direktør for Latinamerika, fortæller, hvor stor betydning et stærkt mærke har for en region, der er karakteriseret af meget forskellige markeder og kundebehov, og som giver betydeligt vækstpotentiale for Wacker Neuson.

Klik her for at lære mere

Og vi har de rigtige løsninger

Wacker Neuson tilbyder et bredt sortiment af produkter og løsninger, reservedele og tjenester, der omfatter rådgivning, reparation og vedligeholdelse, finansiering og uddannelse. 

Wacker Neuson hjælper dig med at håndtere dine udfordringer! Derfor skaber vi omfattende løsninger på baggrund af salg, produkter og tjenester, der giver dig konkurrencefordele og gør det muligt for dig udelukkende at fokusere på din forretning. Vi stiller de nødvendige redskaber til rådighed for dig!

  • Omfattende sortiment af produkter
  • Mangfoldige tjenester
  • Originale reservedele for lang maskinlevetid

Et omfattende tilbud gør dit arbejdsliv nemmere

De udfordringer, som virksomhederne konfronteres med inden for byggeri, anlægsarbejde, vej- og motorvejsbygning, havearbejde og landskabsarkitektur, kommunalt arbejde, på udlejningssteder, i industrien eller jernbanebyggeri er vidt forskellige. Nogle virksomheder har brug for kompakte og manøvredygtige maskiner, mens andre prioriterer robusthed og effektivitet højest.

De er dog enige om én ting: Det afgørende er, at produkter, løsninger og medarbejdere er pålidelige. Mærket Wacker Neuson står for pålidelighed – på alle områder!

Vi kender dine forhold og har skræddersyet vores tilbud til dine behov. 
Her kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for din branche