Main Navigation
Main Content

Vores succeshistorier

Wacker Neuson er aktiv over hele verden, i mange forskellige regioner, lande og kulturer og i forskellige brancher. Vores kunder er vidt forskellige, det samme er deres brug af maskinerne og de krav, de stiller til Wacker Neuson. Vores historie viser, hvordan vores kunder håndterer deres daglige udfordringer, og hvordan Wacker Neuson støtter dem efter sloganet "all it takes!".

Læs mere om vores succeshistorier worldwide - "Wacker Neuson - all it takes!" fra vores kundes perspektiv.


Udlejning af emissionsfrie løsninger får betydning i Danmark

Regler og grænseværdier for udstødningsemissioner strammes i hele Europa. Et stigende antal kunder efterspørger emissionsfrie entreprenørmaskiner og materiel for at være forberedt på fremtiden. Kunder lejer ofte først de elektriske maskiner for at afprøve deres ydeevne eller for at have emissionsfrie alternativer til rådighed til særlige opgaver.

Entreprenørvirksomheden NCC i Danmark ønsker også i fremtiden at bruge flere emissionsfrie maskiner og materiel.

”Emissionsfrie maskiner er fremtiden," forklarer Kim Thomsen, områdedirektør, NCC.

”Alle på byggepladsen har glæde af emissionsfrie maskiner og deres meget støjsvage drift.” Virksomheden samarbejder med GSV, et udlejningsfirma, der i nogen tid nu har satset på emissionsfrie løsninger fra Wacker Neuson. ”Vi er glade for at arbejde med det emissionsfrie materiel fra Wacker Neuson", siger Peter Fritzbøger, salgs- og marketingdirektør, GSV. ”De emissionsfrie maskiner er meget pålidelige, lette at vedligeholde og brugervenlige for vores udlejningskunder.”

Med sin serie af emissionsfrie maskiner tilbyder Wacker Neuson allerede et omfattende udvalg af el-drevne maskiner og materiel, der kan betjene en hel byggeplads uden udledning af udstødningsgasser, herunder hjullæssere, bånd- og hjuldumpere, batteridrevne stampere og pladevibratorer samt minigravere. De bruges især i områder, hvor støj- og udstødningsemissioner skal holdes på et minimum, f.eks. i nærheden af børnehaver eller skoler, i byområder, i boligområder eller til indendørs arbejde.


Swedish rental company bets on zero emission from Wacker Neuson

For many years, the Swedish rental company Lambertsson has offered its customers the reliable products from Wacker Neuson. Meanwhile, in recent years, the demand for emissions-free construction machines and equipment has been rising steadily. With its comprehensive zero emission portfolio, Wacker Neuson is already meeting these customer requirements.


Tyskland: havearkitektur med udsigt til Alperne

HOFFMANN-Gärten® er en ung anlægsgartner-virksomhed, der har hjemme i Walchensee. Virksomheden blev grundlagt af Roland Hoffmann i 2001 og har i dag otte ansatte. Firmaet har specialiseret sig i haver til krævende kunder i det sydlige Bayern. Roland Hoffmann bruger Wacker Neuson-maskiner, når han anlægger nye haver. Roland Hoffmann stiftede bekendtskab med Wacker Neuson gennem forhandleren PUS Baumaschinen i Farchant.

"PUS overbeviste mig ikke kun med maskinernes kvalitet, men også med Wacker Neuson's fremragende service."

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Tyskland

  Anlægsgartner-virksomheden HOFFMANN-Gärten®.


  Roland Hoffmann og hans team har været på arbejde i Murnau i omkring seks måneder. Efter en gennemgribende renovering af deres hus, ønskede ejerne en ny have. De betroede anlæggelsen af haven til Roland Hoffmann.

  Den kompakte teleskoplæsser TH412 og hjulgravemaskinen EW65 er i arbejde med transport af stauder og træer på byggepladsen i terrassehaven. Hullerne til planterne bliver gravet af larvebånds-gravemaskinen ET18.

  Tingene skal gå hurtigt, når der kommer en hel lastbil fuld af buske og træer. Men med TH412-teleskoplæsseren, der har en løftehøjde på op til 4,5 m og en maksimal nyttelast på mere end en ton, går det nemt med aflæsningen fra lastbilen. "Det sparer os for en masse tid og slidsomt arbejde," forklarer Roland Hoffmann. "Teleskoplæsseren er stadig langt fra sin belastningsgrænse."

  Næste skridt er, at holdet graver huller til planterne. Det sker med en ET18-gravemaskine. Her er Wacker Neuson's VDS-udstyr til kompaktgravemaskinerne den ideelle løsning for større produktivitet og effektivitet. VDS-systemet kan kompensere for ujævnheder i terrænet med tryk på en knap. "Lige her i bjergene ligger mange af vores byggepladser på skråninger. Vi har én gravemaskine med VDS og én uden. Hvis det drejer sig om byggepladser med hældninger, planlægger vi altid med brug af vores VDS-ET18 lige fra starten," tilføjer Roland Hoffmann.

  Hegnet omkring haven blev sat op allerede for et par dage siden. Takket være den 6,5-tons EW65 hjulgravemaskine er transport af træerne ind i haven ikke noget problem. Små træer og buske bliver simpelthen løftet over hegnet med et kultiverings- og løfteredskab. Her har Wacker Neusons hjulgravemaskine EW65 vist sig yderst praktisk. Men ikke alene det. EW65'eren kan arbejde i Murnau en dag, og om eftermiddagen køre til den næste byggeplads på egne hjul med omkring 30 km/t.


  "Wacker Neuson har mange af de maskiner, jeg har brug for i mit daglige arbejde med have- og landskabspleje. Dette starter med skæremaskiner og slutter med gravemaskiner. Det var pålideligheden og maskinernes servicevenlighed samt det gode pris- / ydelsesforhold, der overbeviste os. Dertil kommer den gode support fra min lokale forhandler", forklarer Roland Hoffmann.


Kina: Her sætter man pris på tysk ingeniørarbejde

Den unge entreprenør Wang Wei har arbejdet seks år i byggebranchen. Han købte sin første gravemaskine i september 2015. Det var en EZ17, den mindste zero tail-model Wacker Neuson producerer.

"Vores Wacker Neuson-forhandler tager sig altid af vores ønsker og behov, han er pålidelig og finder altid en god løsning."

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Kina

  Kunder og forhandlere fra provinsen Shandong, Kina

  I september 2015 købte Wang Wei sin første gravemaskine, en EZ17 fra Wacker Neuson, og startede sin egen entreprenørvirksomhed. Maskinen har nu kørt i 1.700 timer og Wang Wei er stadig meget tilfreds: "Jeg valgte EZ17, fordi den er stærk, hurtig og fleksibel, og fordi jeg kan arbejde effektivt på selv de snævreste områder. Jeg kan derfor klare enhver opgave." Wang Wei tilføjer: "Prisen er noget højere sammenlignet med andre mærker. Men den gode kvalitet og maskinens effektivitet har gjort investeringen pengene værd."

  Wang Wei roser også forhandlerens service "Jeg er meget tilfreds. Min salgspartner har hjulpet mig til succes." Det er Shandong Nuosen Machinery Co., der er eneforhandler af Wacker Neuson gravemaskiner i Shandong-provinsen. "Det der først og fremmest overbeviste mig var Wacker Neuson's styrke inden for teknologi og konstruktion. Det og så produkternes høje kvalitet, det er en stor konkurrencefordel," siger Li Chen, administrerende direktør for virksomheden. "Vi er også meget tilfredse med det løbende samarbejde. Oplæringen svarer til vores behov, og hvis der er problemer, bliver de hurtigt løst."

  Wacker Neuson kunden Sun Hongye har gennem ni år arbejdet for bystyret i Tianqiao som teamleder for veje og anlæg. De flere end 100 medarbejdere i teamet vedligeholder byens veje med stampere, pladevibratorer og tromler fra Wacker Neuson. Sun Hongyes firma har brugt udstyr fra Wacker Neuson i fire år, og det har især kunnet betale sig i de meget travle perioder. "Jeg valgte Wacker Neuson efter en sammenligning med mange andre produkter på markedet, Det var den høje kvalitet og den pålidelige betjening, der overbeviste mig," forklarer Sun Jin Fu Men. "Vi er meget effektive nu, og vi behøver ikke at stoppe arbejdet igen og igen pga. maskinhavarier. Derudover er maskinerne meget nemme at betjene og vedligeholde, og de har en lang levetid."

  Wacker Neuson's kunder i Kina får, hvad de forventer af et tysk mærke: pålidelighed og kvalitet i produkter og ydelser. Det gælder især den omfattende support fra Wacker Neuson og dets forhandlere. "Kunden står altid i centrum. Vores kunder kan kun færdiggøre deres projekter til tiden og i den forventede kvalitet, hvis vi reagerer hurtigt. Og det er altid vores målsætning," afslutter Gary Tian.


Tyskland: Zero emission produkter til den olympiske svømmehal

Rental of emission-free solutions gains importance in Denmark

In whole Europe, regulations and limits values regarding exhaust emissions are getting stricter. To be prepared for the future, more and more customers are asking for emission-free construction machines and equipment. Often customers rent electric products at first to convince themselves of their performance in use or to have emission-free alternatives available for special applications.

The construction company NCC in Denmark also wants to use more emission-free machines and equipment in the future. "zero emission products are the future," explains Kim Thomsen, area manager at NCC. "Everyone at the construction site benefits from emission-free machinery and their very quiet operation.” The company is working with GSV, a rental company that has been relying on zero emission solutions from Wacker Neuson for some time now. "We are happy to work with the zero emission products from Wacker Neuson", says Peter Fritzbøger, Sales and Marketing Director at GSV. "The zero emission machines are very reliable, easy to maintain and intuitive to use for our rental customers.”

With its zero emission series, Wacker Neuson already offers a comprehensive range of electric machines and equipment that can operate an entire construction site without emissions, including wheel loaders, tracked and wheeled dumpers, battery-driven rammers and plates as well as mini-excavators. They are used especially in surroundings where noise and exhaust emissions have to be kept to a minimum, for example near kindergartens or schools, in inner-city areas, in housing estates or for interior applications.

Rental of emission-free solutions gains importance in Denmark

In whole Europe, regulations and limits values regarding exhaust emissions are getting stricter. To be prepared for the future, more and more customers are asking for emission-free construction machines and equipment. Often customers rent electric products at first to convince themselves of their performance in use or to have emission-free alternatives available for special applications.

KARL Gruppen har i lang tid været kunde hos Wacker Neuson og bruger zero emission maskiner under renoveringen af den olympiske svømmehal i München.

"Alene den eldrevne hjullæsser WL20e giver os en tidsbesparelse på 50 procent sammenlignet med manuelt arbejde."

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Tyskland

  KARL Gruppen fra Innernzell

  KARL Gruppens historie startede i 1960rne med købet af en larvebåndslæsser og en hydraulisk gravemaskine. I dag er virksomheden - med hovedkvarter i Innernzell i Bayern - en af de mest succesfulde byggevirksomheder i Tyskland og aktiv i andre sektorer over hele Europa. Arbejdsområderne ligger inden for byggeri, industri, energi og ejendomshandel - med mere. KARL Gruppen har været kunde hos Wacker Neuson gennem mange år. Der er en serie, der især har imponeret de ansvarlige i KARL Gruppen, og det er Wacker Neuson's nul-emissions serie. "Den eldrevne hjullæsser WL20e alene giver os en tidsbesparelse på 50 procent i forhold til manuelt udført arbejde", siger Tamara Zettl, projektleder for restaureringen af den olympiske svømmehal i München - en af KARL Gruppens nye opgaver. De andre afsnit af svømmehals-bygningen skal være i funktion, mens to af afsnittene bliver renoveret, og det har været den store udfordring for alle involverede. Der er derfor brug for maskiner, der arbejder støjsvagt og uden emissioner. Wacker Neuson er den eneste producent, der kan tilbyde et økonomisk effektivt, brugersikkert alternativ til manuelt arbejde. De fuldstændigt emissionsfri og støjdæmpede el-drevne maskiner kan arbejde i lukkede rum uden problemer. "Den særlige udfordring i dette projekt er, at vi skal arbejde emissionsfrit og alligevel inden for faste rammer mht. tid og omkostninger", forklarer Tamara Zettl. Derfor er zero-emission produkterne fra Wacker Neuson perfekte til Karl Gruppens opgave. "De el-drevne maskiner har virkeligt overrasket os, fordi de yder det samme som konventionelle maskiner. Desuden er håndteringen nem og intuitiv, så du kan arbejde med dem med det samme. Vores medarbejdere vil meget nødigt af med de maskiner nu."


Sydafrika: Det mest omkostningseffektive stykke materiel på markedet

Wacker Neuson Sydafrika har leveret flere end 55 maskiner til nøglekunden Catmech. Her er man yderst imponeret over udstyrets pålidelighed, alsidighed og brugervenlighed.

"Det er det bedste og mest omkostningseffektive stykke materiel jeg har haft, og Wacker Neuson er en virkeligt engageret leverandør, altid villig til at gøre en ekstra indsats."

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Sydafrika

  Materieludlejningsvirksomheden Catmech fra Sydafrika

  Catmech blev oprindeligt grundlagt som et maskinreparationsværksted i 1990, men er nu en førende materieludlejningsvirksomhed med hovedkvarter i Gauteng i Sydafrika. "Vi besluttede at leje maskiner ud efter at vi havde set markedspotentialet for udlejning af kompakt og Light Equipment," forklarer Sean van Heerden, ejer af Catmech Plant & Services.

  Det er byggeopgaver, der er virksomhedens kerneområde, og de maskiner, Camtech's kunder efterspørger, omfatter hjullæssere, gravemaskiner, brydehamre og komprimeringsmaskiner.

  Sean besluttede at anskaffe Wacker Neuson-produkterne, efter at de for et par år siden blev præsenteret for Camtech. "I starten var mine kunder ret tilbageholdende med at afprøve et nyt produkt, men da de havde oplevet Wacker Neuson-maskinernes fleksibilitet og brugervenlighed, var de solgt!"

  I dag har Catmech flere end 55 Wacker Neuson-maskiner i sin maskinpark, herunder hjullæssere, gravemaskiner, stampere, plader og tromler. "Wacker Neuson er altid villig til at gøre en ekstra indsats"

  Sean er særligt imponeret over de unikke funktioner, der er i Wacker Neuson-maskinerne, og han fremhæver her det enestående VDS (Vertical Digging System), som fås til gravemaskinerne. VDS gør gravemaskinerne ekstra fleksible og kan give brugeren betydelige besparelser på materielomkostninger og tid, fordi det bliver muligt gradvis at vippe maskinens overbygning med op til 15° for at kompensere for hældninger.

  Sean sammenfatter, at ikke alene fungerer Wacker Neuson's udstyr uden nedbrud og er let at vedligeholde. Wacker Neuson leverer også fremragende eftersalgsservice og har en hurtig responstid for alle kunder. "Wacker Neuson leverer det bedste, mest omkostningseffektive udstyr, jeg har haft, og det er en virkeligt engageret leverandør, altid villig til at gøre en ekstra indsats."


Tyskland: Imponeret over produkter og service

Arthur Bogatzki GmbH & Co. KG er en anlægs-entreprenørvirksomhed med hovedkvarter i Münster, Tyskland. Virksomheden blev grundlagt i 1935 af den unge vejingeniør Arthur Bogatzki. I dag er det tredje generation, der viderefører virksomheden.

"Der har - lige så langt tilbage jeg kan huske - altid været Wacker Neuson-maskiner i vores maskinpark.

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Tyskland

  Byggefirmaet Bogatzki i Münster, Tyskland

  Arthur Bogatzki GmbH & Co. KG er en anlægs-entreprenørvirksomhed med hovedkvarter i Münster, Tyskland. Virksomheden blev grundlagt i 1935 af den unge vejingeniør Arthur Bogatzki, og i dag er det tredje generation, der viderefører virksomheden. Bogatzki har altid brugt Wacker Neuson produkter og sat pris på deres fordele: "Mine medarbejdere er simpelthen glade for maskinerne. Tag pladevibratorerne f.eks. som kører på jord - og også fugtig jord, men også fungerer fint på grusoverflader", forklarer Arthur Bogatzki, administrerende direktør. Men det er ikke kun produkterne, han er imponeret over, også servicen, navnligt den lokale. "Hvis der opstår et problem, er kundeservice på stedet med det samme og løser problemet. Det er derfor, alle medarbejdere er mere end glade for at arbejde med materiellet. Disse maskiner er altid de første, der forlader maskinlageret", tilføjer Arthur Bogatzki. Virksomheden er beskæftiget med vejbyggeri, men også med byggeri og anlæg af kanaler, hvor de har en mangeårig erfaring. Desuden kan virksomheden tilbyde en bred vifte af ydelser fra rådgivning og planlægning til komplet gennemførelse af byggeprojekter. Bogatzki fokuserer hele tiden på arbejde af høj kvalitet. Det opnår man med et perfekt samspil mellem mennesker og maskiner, et godt team samt en blanding af moderne udstyr og uforgængelige klassikere - Wacker Neuson kan tilbyde begge dele. Derfor er Wacker Neuson repræsenteret med flere end 20 produkter i Bogatzki's virksomhed, heriblandt stampere, pladevibratorer og gravemaskiner. Fordelene har netop fået virksomheden til at tage Wacker Neuson's pladevibratorer med Compatec-komprimeringskontrollen i brug. Med Compatec kan operatøren via et intuitivt display se, hvornår der er komprimeret nok. "Folk forstår, hvordan det fungerer, de forstår at bruge det. Maskinen er nem at betjene, og det lægger vi naturligvis stor vægt på", forklarer Arthur Bogatzki. Bogatzki er åben for innovationer og har for nylig testet den nye batteridrevne stamper AS50e fra Wacker Neuson på byggepladsen. Sådan opsummerer Arthur Bogatzki samarbejde med Wacker Neuson: "Der har - lige så langt tilbage jeg kan huske - altid været Wacker Neuson-maskiner i vores maskinpark. "Wacker-stamperen" var altid den, der blev valgt, når der skulle arbejdes i udgravninger. Sådan har det altid været, og det er det også i dag."


Indien: Høj kvalitet og tysk ingeniørarbejde

Sobha er en indisk bygge- og anlægsvirksomhed med 3.000 fastansatte medarbejdere og mere end ti års erfaring i branchen. Der er mange Wacker Neuson-maskiner i brug på Sobha's byggepladser - dag ud og dag ind. Især fra det brede udvalg inden for betonteknik og -komprimering,

"Når du beslutter dig for Wacker Neuson, får du produkter i høj tysk kvalitet. Og ikke bare det - du får også adgang til Wacker Neuson's service, der udmærker sig med ægte tysk pålidelighed."

Klik nedenfor og læs hele historien!

 • Succeshistorie fra Indien

  Pålidelig kvalitet og tysk ingeniørarbejde"Når du beslutter dig for Wacker Neuson, får du produkter i høj tysk kvalitet. Og ikke bare det - du får også adgang til Wacker Neuson's service, der udmærker sig med ægte tysk pålidelighed", siger Vijainanand Subramanian, direktør i Sobha Ltd. Sobha er en indisk bygge- og anlægsvirksomhed med 3.000 fastansatte medarbejdere og ti års erfaring i branchen. Der er mange Wacker Neuson-maskiner i brug på Sobha's byggepladser - dag ud og dag ind. Især fra det brede udvalg inden for betonteknik og komprimering. "Nedetider" er blevet et fremmedord, efter at vi fik Wacker Neuson-maskinerne ud på vores byggepladser. Og Wacker Neuson reagerer hurtig, hvis vi skal have en ny maskine eller en maskine til reparation", forklarer Subramanian videre. Wacker Neuson tilbyder omgående levering af reservedele, de har et professionelt uddannet serviceteam, der også kommer direkte ud på byggepladserne, og medarbejderne er altid til at få fat i.I samarbejde med sine forhandlere kan Wacker Neuson tilbyde et omfattende salgs- og servicenetværk i Indien og er dermed landsdækkende repræsenteret til gavn for sine kunder. "Når vi først har solgt et af vore produkter til en kunde, kan vi være sikre på at gøre forretninger med ham i fremtiden", forklarer Ulhas Rao, direktør for Wacker Neuson-forhandleren Powertools and Tackles i Bangalore. En af hans kunder, firmaet Suvilar, har lige fra starten arbejdet med Wacker Neuson produkter og har mange af dem i arbejde ude på sine byggepladser. "De tilfører virksomheden og brugeren stor værdi, og dermed også vores bygherrer", siger Shivakumar K R, vicedirektør i Suvilar.