Main Navigation
Main Content

Wacker Neuson verden over

Wacker Neuson er repræsenteret i hele verden. Over 12.000 salgs- og servicepartnere tager sig af dine behov som lokale kontaktpersoner for alle spørgsmål. 

Vi kigger her på det overordnede billede. Du kan se, hvor du kan finde Wacker Neuson - uden for dit lokale område. Wacker Neusons maskiner anvendes over hele verden, og udfordringerne og anvendelsen af udstyret er ligeså forskellige som de enkelte lande. 

Læs mere om landene, hvor maskinerne fra Wacker Neuson har en lang historie, og hvor stamperne fra Wacker Neuson anvendes som synonym for komprimering, og om hvordan maskinerne anvendes til forskellige anvendelsesområdet afhængigt af det pågældende land. Fotos af specialanvendelser, baggrundsrapporter og interviews giver dig en spændende indsigt i de forskellige regioner verden over.


Wacker Neusons maskiner anvendes på nuværende tidspunkt i det mexicanske landbrug til høst af agaver.

Wacker Neuson i Latinamerika

Wacker Neuson har været repræsenteret i det latinamerikanske område i mere end 40 år med sine egne forhandlere. Virksomheden startede i Brasilien i 1975, og Chile, Mexico, Colombia og Peru kom til efterhånden. Læs mere om den spændende udvikling i Latinamerika og vækstpotentialet for Wacker Neuson i regionen.

Wacker Neuson i Nordamerika

I 1957 begyndte Wacker Neuson at producere og markedsføre entreprenørudstyr i USA, der var virksomhedens første filial i udlandet.

Wacker Neuson i Tyskland

Wacker Neusons rødder går tilbage til Tyskland, hvor virksomheden blev grundlagt i 1848. Virksomheden har lige siden haft betydning for jordkomprimering i hele verden. Godt 85 år senere betragtes Wacker Neuson i Tyskland med sit brede produktsortiment og individuelle tjenester som en pålidelig udbyder af løsninger.

Wacker Neuson i Frankrig

2015 er et jubilæumsår for Wacker Neuson i Frankrig. Den franske salgsvirksomhed blev grundlagt i 1960. Kunderne her er overbeviste om Wacker Neusons kontinuitet og kvalitet.

Wacker Neuson i Schweiz

I Schweiz står Wacker Neuson-mærket for højeste kvalitet, ydeevne, kundefokus og fleksibilitet.

Wacker Neuson i Rusland

Udvidelsen af infrastrukturen og mange andre projekter inden for energisektoren gør Rusland til et voksende marked med et enormt potentiale.

I Namibia

Den kompakte 5 tons gravemaskine 50Z3 i zero tail-udførelsen anvendes til gravearbejde i infrastrukturen, for eksempel til rørledninger, i en landsby i den namibiske ørken.

I Mexico

Maskiner fra Wacker Neuson anvendes til et eksotisk projekt i Mexico. Dumperen 1501 benyttes til at transportere agaveplanter på markerne. Agavesirup udtrækkes fra kernen af agaven, også kaldet “piña“ til fremstilling af tequila.

Wacker Neuson i Sydafrika

Wacker Neuson har allerede været repræsenteret her i mere end 30 år.

I Indien

Wacker Neusons tromler anvendes til komprimering af fundamenter til boligprojektet ”Sun City Gloria” i Bangalore i Indien.

I Chile

Løse stenmasser, så langt øjet rækker. Førerhusdumperne fra Wacker Neuson er i deres rigtige element her i Chile. Den store frihøjde sørger for tilstrækkeligt spillerum til arbejde i hårdt terræn og operatøren er takket være førerhuset beskyttet mod støv og andre påvirkninger.

Wacker Neuson i Holland

Mere end 50 år i Holland - næsten alle kender brandet her.

I Kina

Kendt over hele verden: I Kina anvendes Wacker Neusons stavvibratorer til betonkomprimering. Den stærke ydeevne er meget overbevisende, og resultatet er perfekt komprimering.

Wacker Neuson i Filippinerne

Forretningspartner Livan Trade Corporation med mere end 25 års erfaring.

I Peru

Fire Wacker Neuson 3503-gravemaskiner anvendes i øjeblikket hos et mineselskab i Salinas i det sydlige Peru. De arbejder i en højde på mere end 4.000 meter over havets overflade i Andesbjergene — og gør et fremragende stykke arbejde. De anvendes hovedsageligt til fremstilling af boraks, et mineral, der anvendes til produktion af glas, kosmetiske produkter og glasfibermåtter og isoleringer.