Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Wacker Neuson i Filippinerne - samarbejde med Livan Trade Corporation

Langtidspartnere

I 1988 påbegyndte Alex Garcia, ejer og administrerende direktør i Livan Trade Corporation i Manila, Filippinerne, sit samarbejde med Wacker Neuson. Alex Garcia arbejde tidligere for en virksomhed, der solgte tungt entreprenørmateriel. Efter få år hos denne arbejdsgiver besluttede han at starte sin egen forretning : Livan Trade Corporation. Virksomhedens navn Livan er afledt af hans børns navne: Lisa og Ivan. I 1986 indledte Senarat Jayasekera, regional formand for Wacker Neuson i Sydøstasien, et samarbejde med Alex og introducerede Wacker Neusons produkter. Siden da har virksomhederne arbejdet sammen. “Vi var lige fra begyndelsen meget imponerede over produkterne og kvaliteten af den tekniske uddannelse”, siger Alex Garcia. “Wacker Neuson var den virksomhed, der på det tidspunkt var villig til at støtte os, og gav os mulighed for at starte et samarbejde, selvom vi dengang ikke engang havde lokaler. At blive forhandler hos Wacker Neuson er det bedste, der nogensinde er sket for os”, tilføjer Alex Garcia. “Wacker Neuson har haft tillid til os fra første sekund.” Alex bad sin bror Lito, der arbejdede hos en It-virksomhed, om at drive forretningen sammen med ham. Og Livan Trade Corporation voksede, som årene gik. I dag støtter næsten hele familien virksomheden; endvidere har Livan ansat seks salgsrepræsentanter.

”Det at blive forhandler hos Wacker Neuson er det bedste, der nogensinde er sket for os”.

Alex Garcia

I den filippinske byggebranche er prisen ikke det eneste relevante argument; service og pålidelighed er også meget vigtige faktorer – og Wacker Neusons produkter er kendt for at leve op til disse kriterier. Når Livan Trade Corporation er blevet en så succesfuld virksomhed, som den er, er det fordi, den ikke kun sælger produkter men også løsninger. Alle sælgere er veluddannede og ved, hvordan de kan forbedre effektiviteten på byggepladsen. Kunderne nyder også godt af betalingsbetingelserne med lang afbetalingsperiode, som Livan tilbyder.

Omkring 80 procent af bygge- og anlægsindustrien i Filippinerne er beskæftiget med opførelse af bygninger. Desuden behøver byggevirksomheder i Filippinerne i reglen vandlænsningsmateriel på grund af de hyppige tyfoner og dermed forbundne oversvømmelser. Her er Wacker Neusons pumper afprøvede produkter. Desuden kræves der belysningsmateriel og generatorer til arbejde om natten. I fremtiden vil Livan udvide paletten af Wacker Neuson-produkter til også at omfatte udvalgte kompakte maskiner.