Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Wacker Neuson i Frankrig

Her overbevises kunderne af kontinuitet og kvalitet

Foruden den direkte salgsstruktur i regionen Ile-de-France har Wacker Neuson arbejdet sammen med handelspartnere i hele Frankrig og i de oversøiske departementer Guadeloupe, Martinique, Réunion og Ny Kaledoniena i årevis. Forhandlernetværket skal styrkes og udvides yderligere, så det til enhver tid er tæt på kunderne. Udlejningsvirksomheder er nogle af de vigtigste målgrupper for Wacker Neuson i Frankrig.

  Frankrig
Hovedstad: Paris
Officielle sprog: Fransk
Areal: 640.679 km²
Befolkning: 66.317.994
Valuta: euro
Landekode +33

“Vi ser et stort potentiale her for de kommende år,” siger Marc Cavallo, salgschef hos Wacker Neuson Frankrig. “Der er dog også et potentiale for udvikling i visse slutbrugermarkeder, for eksempel i områderne havebrug og landskabsarkitektur, genbrug, miljø og offentlig forvaltning. Vi har for eksempel solgt en del maskiner til brug på kirkegårde.”

Andre byggeprojekter, hvor der blev brugt Wacker Neuson-produkter, er eksempelvis højhastighedslinjerne i den franske jernbane og udvidelsen af Disneyland i Paris. “Foruden produktkvaliteten står Wacker Neuson for pålidelighed og kontinuitet over alt andet på det franske marked. Dette resulterer i et højt tillidsniveau hos både forhandler og kunde og er en stor hjælp i forbindelse med vores vækststrategi,” siger Marc Cavallo. Frankrig er et af de vigtigste europæiske markeder for Wacker Neuson-koncernen.

“Foruden produktkvaliteten står Wacker Neuson for pålidelighed og kontinuitet over alt andet på det franske marked. Dette resulterer i et højt tillidsniveau hos både forhandler og kunde og er en stor hjælp i forbindelse med vores vækststrategi.” 

Marc Cavallo, salgschef hos Wacker Neuson Frankrig