Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

En succesmodel “made in Germany”


Det tyske salgs- og service-søsterselskab har gentagne gange vist betydelig vækst og opnået en betydelig markedsandel i et hurtigere tempo end resten af industrien. Denne succes kan tilskrives den landsdækkende positionering af virksomheden med et kompetent team og den innovative styrke af brandet.

Wacker Neusons tyske søsterselskab tilbyder sin omfattende produkt- og servicepalette via et salgs- og servicenetværk med mere end 100 driftssteder fordelt over hele landet.

Endvidere har Wacker Neuson i Tyskland igangsat et multichannel-koncept, hvor dets egne salgsafdelinger og samarbejdet med strategiske partnere i 2016 er forbundet med en digital kanal: E-Store. Wacker Neusons partnere er forbundet med denne platform via den såkaldte E-Partner-portal. Kunder og forretningspartnere kan til enhver tid få adgang til al relevant information via denne kanal og bestille produkter, tilbehør, originaledele og tjenester direkte. Denne nye digitale kanal er et supplement og en støtte til de eksisterende strukturer såsom salg og service i afdelingerne, i felten og på 24/7-hotlinen. Dermed garanterer Wacker Neuson hurtige reaktionstider. Med dette koncept afspejler Wacker Neuson information om kunderne og deres købeadfærd og kombinerer hastigheden af online-segmentet med ekspertisen fra salgs-, service- og udlejningsmedarbejderne. Virksomheden er en pioner inden for digital transformation indenfor branchen og har altid sine kunder og deres behov for øje.

Individuelle tjenester afrunder tilbuddet fra Wacker Neuson i Tyskland og opfylder kundernes behov: Reparation og vedligeholdelse, brugte maskiner, maskinudlejning eller finansielle løsninger: Wacker Neuson tilbyder alt, hvad kunderne behøver, på én gang - og indfrier således løftet i sloganet “Wacker Neuson— all it takes!”. Ved behov anvender virksomheden også mobile serviceteknikere på byggepladsen. Dermed modtager kunderne hurtigt professionel hjælp og har ikke længerevarende reparationsstop. Kunderne kan i travle perioder eller ved særlige projekter supplere med udlejningsmaskiner fra det store sortiment i Wacker Neusons udlejningspark, der har mere end 10.000 stk. materiel, maskiner og specialtilbehør.

Tyskland
Hovedstad: Berlin
Officielt sprog: tysk
Areal: 357.168 km²
Befolkning: 81,1 millioner
Valuta: euro
Landekode +49

Nye, særligt økonomiske og miljøvenlige teknologier begejstrer Wacker Neusons kunder. Kunderne kan afprøve produkterne under brug og blive overbevist om deres kvalitet, før de køber dem. Kvaliteten, den robuste konstruktion, holdbarheden og den høje brugtværdi betyder, at Wacker Neusons brugte maskiner også er meget attraktive. Med sit “Premium Used”-program tilbyder Wacker Neuson brugte maskiner af nyere dato med kvalitetsgaranti og en omfattende garantipakke. Kunderne nyder desuden godt af fleksible finansielle løsninger, både for nye og brugte maskiner, der tilbydes af Wacker Neuson Finance. Finanseksperterne kender kundernes specifikke behov og kommer med et skræddersyet tilbud.