Cookie-kontrol

Denne site bruger cookies...

Main Navigation

Main Content

Wacker Neuson i Holland

“Her kender næsten alle Wacker Neuson”

Wacker Neuson har allerede været repræsenteret i Benelux i næsten 50 år. Kunder i Holland modtager hele produktpaletten såvel som service, rådgivning og udlejningsudstyr gennem seks af deres egne afdelinger. Wacker Neusons produkter tilbydes via direkte salg i Belgien. I Luxembourg har producenten et tæt samarbejde med forhandlerne. “Vi er en af de få producenter, der kan tilbyde egen salgsorganisation og service i Holland og dermed kan virke som komplet serviceudbyder. Jeg ser et stort potentiale her”, siger Lambert Berends, administrerende direktør i Wacker Neuson-søsterselskabet i Benelux. 

 

“For os er service mere end blot vedligeholdelse af maskiner. Reservedele kan leveres til kunden inden for 24 timer, og områderne Finans og Telematics spiller også en vigtig rolle for vores kunder”. Wacker Neuson har en meget stærk markedsposition i Holland. Lambert Berends fortæller, at næsten alle kender brandet, særligt på grund af dets komprimeringsmateriel. Gravemaskinerne, teleskoplæsserne og hjullæsserne blev først introduceret i 2012 og er ikke så kendt endnu.

ECO – overalt. 

Konceptet for bæredygtighed har i høj grad sine rødder i Holland. “overalt i Holland findes der mærkninger af produkter, der viser deres miljøvenlighed. For eksempel er hybridkøretøjer meget populære. Denne trend vil fortsætte i vores branche”, siger Lambert Berends. “Mange kunder efterspørger direkte lavemissions-produkter. Derfor har introduktionen af ECO-mærket været ekstremt vigtig for os”.

Holland
Hovedstad: Amsterdam
Officielt sprog: Hollandsk
Areal: 41.526 km²
Befolkning: 16,4 millioner
Valuta: euro
Landekode +31