Main Navigation
Main Content

Hastighed er problemet - Dele er løsningen. Ægte reservedele fra Wacker Neuson

Lydhørhed og ansvar.

Ofte er vores maskiner en del af komplekse, indbyrdes forbundne processer. Afbrydelser og forsinkelser er ofte meget dyre. Derfor forsøger vi at levere reservedele og foretage reparationer hurtigst muligt. Med vores internationale distributions- og servicenetværk er vi altid tæt på vores kunder og tilbyder maksimal servicekvalitet. Vores mål er at løbende strømline vores egne processer til fordel for vores kunder.

Hastighed og kvalitet.

Evnen til at levere Wacker Neuson reservedele er yderst vigtigt for maskinerne til at arbejde. Derfor har vi udviklet et perfekt logistiksystem, der giver os mulighed for at levere dele til vores kunder hurtigst muligt gennem vores netværk af tilknyttede virksomheder og forhandlere. Vores lagerpolitik ved at holde reservedele til ældre maskiner sikrer, at 90% af reservedele er til rådighed straks og afsendt inden for meget kort tid. Opdelingen holdes på et minimum, takket være den højeste kvalitet og tilgængelighed af vores originale reservedele samt vores serviceingeniørers viden og ekspertise.

Dine Oversigt over fordelene:

  • Altid i overensstemmelse med den nyeste teknologiske udvikling.
  • Nøjagtighed af pasform og funktion.
  • Hurtig og pålidelig levering.
  • Høj kvalitet og lave omkostninger.
  • Et stort servicenet sikrer hurtig reaktionstid.
  • Garanteret tilgængelighed af dele, selv for ældre maskiner.
  • Forsikret kvalitet, takket være eksklusiv brug af originale reservedele og høj teknisk ekspertise.
  • Garantien forbliver uændret.

Tiden er værdifuld.

Når en reservedel er nødvendig, tæller hvert minut. Derfor har vores distributører onlineadgang til bestilling af reservedele. En hurtig, retfærdig leveringsproces garanteres.

Reparationssæt

downloade

Vedligeholdelsessæt

downloade

Reservedele og produktdokumentation

I vores database ansøgning om reservedele og dokumentationer kan du finde de mest detaljerede oplysninger om din Wacker Neuson-udstyr.

Ansøgningen åbnes i et nyt vindue og findes på fire sprog. Vælg venligst dit foretrukne sprog:

Reservedele og teknisk dokumentation til kompakt udstyr er i øjeblikket ikke tilgængelige i vores online katalog. Kontakt din Wacker Neuson-repræsentant for yderligere information.